Virtual Vision

Degausser informatie loggen - erasure log software datagauss datagone crunch 250 degaussers
VSSP Degausser Erasure Log Software

Logfile degauss cyclus - erasure log software datagauss datagone crunch 250 degaussers Data log functie

De VSSP "LG" degaussers (DataGauss LG, DataGauss XL-LG, DATAGONE LG) en de Crunch 250 Destroyer bieden een speciale data log functie. De systemen worden via een USB kabel aangesloten op een PC. Met de meegeleverde Erasure Log Software is het mogelijk om alle relavantie informatie tijdens het wissen van media op te slaan voor audits en verificatie.

De volgende informatie wordt onder meer opgeslagen;

- Uitvoerende organisatie
- Degausser model en serienummer
- Eigenaar van de media
- Operator/Supervisor naam
- Media informatie
- Datum en tijd
- Degauss proces informatie
Data Log Functie - erasure log software datagauss datagone crunch 250 degaussers

Zodra de software wordt gestart en de LG degausser op de PC is aangesloten via USB kan alle informatie over de degausser automatisch in het log worden toegevoegd via de "Find Machine" knop. Hierbij wordt model, serienummer en firmware versie opgeslagen. Overige informatie over de gebruiker, eigenaar en media wordt in de software ingevoerd via een keyboard of met de optionele barcode scanner. Vervolgens kan de tape of harde schijf in de degausser worden geplaatst. Het degauss proces wordt gestart via de "Destroy" knop op het scherm.

Erasure Log Software - erasure log software datagauss datagone crunch 250 degaussers

Na het starten van de degauss cyclus opent zich een scherm met informatie over de voortgang van het proces. Zodra de cyclus is beŽindigd kan de media uit de degausser worden verwijderd. Een ingebouwde processor volgt het gehele degauss proces zodat zeker is dat de degauss cyclus succesvol is afgerond. De gebruiker wordt direct ingelicht bij eventuele onderbrekingen van het proces door een melding op het scherm. Aan de onderzijde van het scherm worden alle gegevens getoond van de degauss cyclus inclusief datum, tijd, serienummer van de media, voltage van de capacitor, Gauss veld en de bevestiging dat de media succesvol is gewist.

Zodra media is gewist worden de gegevens hiervan toegevoegd aan het Media Processed Log onderaan het scherm. Deze gegevens kunnen via de Print knop worden afgedrukt als een rapport;

Erasure Log Print - erasure log software datagauss datagone crunch 250 degaussers

De Supervisor sectie in de software is beveiligd met een password. De supervisor bepaald welke informatie velden ingevuld moeten worden door de gebruiker van de software. Het logbestand wordt opgeslagen op de PC en kan op elk moment worden gearchiveerd of geexporteerd als .csv bestand.

 

Copyright ©2001-2019 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.